1ste keer cruise, hoe begin ik eraan?

benensam

New Member
Hallo,
Wij zijn een Belgisch koppel en zouden een cruise willen maken, doch weten niet waar te beginnen.
We hebben een budget van 2000EUR per persoon.
Middelandse Zee, Zwarte zee...?
Heeft er iemand goede ervaringen of heeft er iemand goede tips waar te gaan kijken?
Alvast bedankt.
 

Gecko

Well-Known Member
Ja, in hetzelfde forum - "Cruises"- vindt je een post genaamd "Je eigen cruise samenstellen". En met je budget komt je zeker toe.

Je hebt ook geen vaarbewijs nodig.

Groetjes
Gecko:)
 

Gecko

Well-Known Member
Maar als je denkt dat in groep fijner zou zijn, kijk in het dossier "Sites voor Iedereen ", in het sub-forum "Reizen". Het dossier vindt je boven, in het blauw.

Daar vind je verschillende sites en het moeilijkste moment is aangebroken : kiezen. De rest is ...."Go !" en geniet van je cruise.:)
 

Puk69

New Member
Het handigste is het dat je eerst bepaald naar welk gebied/land jullie willen gaan. En vanuit daar verder selecteren welke rederij en in welke vorm.

Er zijn prachtige cruisevakanties te boeken: Groenland, IJsland, Antarctica, Groot Brittannië, Alaska, Canada Caribbean, Azië, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw Zeeland.

Succes met het maken van jullie keuze!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Jommeke

New Member
Kijk vooral even wanneer je wilt cruisen. In de zomervakantie, in het voorjaar, in september, daar hangt je keuze zeker ook van af! Wil je het warm, gewoon aangenaam, is het de bedoeling een lekker lui cruise te doen of meer een actieve met veel culturele bezoekjes ... Wil je een echte lange cruise of kort even proeven op een grote veerboot met eveneens alle luxe en vertier, want dan kan je heel leuk gewoon naar Engeland varen voor een korte uitstap, en weer terug.
 
Bovenaan