Actieve dames gezocht

D

DM11240

Guest
Hey dames, ik ben 52, actief, sportief en zoek leuke toffe gelijkgezinden om eventueel mee op reis te gaan. Woon in de Kempen, dus mensen van die omstreken is altijd leuk meegenomen en makkelijker om eens af te spreken. Mocht er iemand interesse hebben, laat maar weten...
 

Mojaca

New Member
Hallo, ik ben een dame van 50 jaar en zoek ook gezelschap om mee op vakantie te gaan. Sinds mijn scheiding 4 jaar geleden ben ik niet meer weg geweest, ik zou graag weer eens willen reizen m.n. naar the UK, ik houd van de cultuur en natuur daar. Overigens sta ik voor alles open hoor, citytrips mogen ook of ver weg (wil ooit nog eens Island hoppen in Hawaii!). Ik ben de eerste 2 weken van september van plan iets te gaan ondernemen dan heb ik vrij. Alleen is ook maar alleen, met 2 tot max. 4 personen (gemengd gezelschap of alleen maar dames, liever niet alleen maar heren! Sorry heren!) lijkt het me leuk, liefst mensen met een beetje dezelfde interesses, UK (o.a. Cotswolds, Lake district, Jersey & Guernsey, Schotland), natuur, cultuur, lekker eten, geen massa toerisme, wandelen, B&B, mogelijk tentje of simpel hotelletje, beetje sportief maar vooral genieten van alles. Mijn budget is niet erg groot dus ik maak er soms een 'sport' van om het wat basic te houden. Zijn er meer mensen zoals ik? Ik woon in Noord-Brabant.
 
Laatst bewerkt:

Lutvdk

Member
Hallo,
Ik ben ook alleenstaande, 58 jaar. Ik zoek voor dit najaar (heb vanaf 25/9 4 maanden verlof) een reisgenote.
Ik doe trek graag rond, maar niet alleen.
Ik woon in Mechelen.
Groetjes, lut
 

aramisa

Active Member
Hallo,

Ik ben een alleenstaande vrouw van 59 jaar , wonend in Antwerpen en heb reeds verschillende keren een "overland" gedaan. Natuur en cultuur à volonté ! Enerzijds in groep, maar ook veel individueel.
Ik vertrek nu binnenkort naar Alaska, Noord-Amerika, ... Je hoeft niet de hele rit uit te zingen, je kan ook aansluiten voor de periode die voor je kan of streek die je het meeste boeit. Wie weet is er nog een plaatsje vrij ? En anders : misschien bijhouden voor een andere keer. Ik doe dit +- jaarlijks.

Groetjes.
 

Lutvdk

Member
Hallo Aramisa,
Dit najaar zit ik vnl in azie, en 1 maand in Argentinië.
Maar ik wil jaarlijks een reis maken, dus wie weet een volgende keer
Hoe kan ik je dan contacteren

Groetjes lut
 

Martine66

New Member
Hallo, ik ben een actieve 53jarige sportieve dame, die graag een stukje van de wereld wil zien. Mijn vriend reist niet graag naar verre bestemmingen en ben op zoek naar een reismaatje voor het voorjaar 2020. Bestemming die op mijn bucketlist staan zijn o.a. Peru, Cuba, Vietnam, Cambodja, Laos, China, Tibet en Japan... Grand luxe is aan mij niet besteed, een goed basic hotel of guesthouse is prima.
Groetjes, Martine
 

Bijlagen

Bovenaan