Around The Globe

Gecko

Well-Known Member
Tot nu toe, voor het aanschaffen van een RTW moest je bij een reisagent langsgaan. Niet meer...tenminste voor diegene die online durven boeken.
In dit artikel, lees je hoe het mogelijk is :

" Het was al enkele jaren mogelijk om via de website van SkyTeam een wereldreis te plannen; sinds deze week is het via de Round the World Planner ook mogelijk om daadwerkelijk een reis rond de wereld te boeken. Via de planner zijn de gewenste reisbestemmingen en vervoersklasse te selecteren, waarop automatisch een geschikte route en tarief worden berekend.

Met deze online applicatie kunnen klanten hun eigen reisschema’s voor reizen rond de wereld boeken met behulp van de routenetwerken van alle negentien bij SkyTeam aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Er zijn twee versies van de Round the World Planner: één voor consumenten - toegankelijk via Skyteam.com - en een versie voor reisagenten - toegankelijk via de zakelijke website Skyteam.biz.

Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan de wereldreizen. Zo zijn minimaal drie stops verplicht en mag slechts in een richting (oost- of westwaarts) worden gereisd. Het tariefniveau hangt af van het aantal gereisde mijlen. Luchtvaartnieuws.nl / Zakenreisnieuws.nl nam de proef op de som en ‘boekte’ een economy class wereldreis van Amsterdam via Bangkok naar New York en vervolgens via Rio de Janeiro terug naar Amsterdam. Daar rolde een tarief van 3430 euro all-in uit.

SkyTeam is de luchtvaartalliantie rond onder meer Air France-KLM en Delta Air Lines. Op dit moment zijn negentien maatschappijen aangesloten bij de alliantie. Garuda Indonesia is vanaf 5 maart het twintigste lid. "

Bron : Zakenreisniews Nieuwsbrief, 16-01-2014

I love the web ! Minder verplaatsen betekent voor mij, tenminste, meer TIJD ! Dan kan ik meer naar de vliegtuigen kijken, van de natuur genieten en REIZEN !

De fameuze site vindt je hier : www.skyteam.com
 
Bovenaan