Backpacken in Azië, Amerika, Nieuw-Zeeland, Australië of Afrika

Alicia1234

New Member
Hi!

Ik ben Alicia, 24 jaar en wil heel graag nog veel van de wereld zien. Backpacken lijkt mij erg gaaf en een super avontuur om zo delen van de wereld te kunnen ontdekken. Even uit de comfortzone... ;)
Ik heb erover nagedacht om alleen te gaan, maar ergens vind ik dat toch een beetje een eng idee om te beginnen in zo'n vreemd land en zonder ervaring met backpacken. Later tijdens de reis wel alleen door moeten gaan, zou ik niet erg vinden.

Ik heb nog veel te weinig van de wereld gezien dus ik sta open voor veel plekken. Niet te veel vooruit plannen tijdens de reis lijkt mij (positief) spannend. Verder ben ik spontaan, houd ik van gezelligheid, de cultuur ontdekken, af en toe even niks is prima en ben ik zeker in voor nieuwe dingen.
Ongeveer 3 weken lijkt mij een top periode om te beginnen, en tsjah vanaf wanneer.. wanneer het weer veilig i.v.m. corona is en het in onze planning past, ik ben heel flexibel!

Ben jij 24+ en zou jij ook willen backpacken? Of wil je beginnen met een maatje en dan je eigen weg gaan? Andersom of tussendoor? Stuur mij een berichtje!
 

Emieldewild

New Member
Hey Alicia, ik heb veel zin om een gave tripte maken en ben ook héél flexibel met reistijden. Wellicht kunnen we in contact komen om eens te kijken wat de behoefte en wensen van beiden zijn.

Hartelijke groet,
Emiel
 
Bovenaan