Belangrijk! Post geen privé gegevens!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Dit forum is publiek toegankelijk over de hele wereld. Daarom vragen we jullie voor je eigen privacy om geen privé gegevens zoals u volledige naam, telefoon nr., adres of e-mail te posten om misbruik te voorkomen.

Als je toch privé gegevens wil doorgeven kan je dat via een conversatie doen, Deze zijn altijd privé en er kunnen meerdere personen aan een conversatie deelnemen.
Je kan een conversatie starten door op iemand zijn naam te klikken en dan op Start een Conversatie te klikken. Via de volgende link kan je een nieuwe conversatie starten. https://reisforum.net/conversations/add
Als je bovenstaande link gebruikt moet je nog wel opgeven naar wie je de conversatie wil sturen. (1 of meerdere personen)
Je kan de gebruikersnamen ingeven bij deelnemers.
Je kan ook achteraf nog deelnemers toevoegen.

Als je toch privé gegevens gepost hebt en die graag verwijderd wil kan je ons contacteren en dan verwijderen we enkel de privé gegevens. Dus niet het volledige bericht.

Als wij merken dat je privé gegevens probeert te posten en deze komen in de moderation queue zal je post niet worden goedgekeurd!
privé gegevens horen niet op het forum thuis! Je kan dat makkelijk in een conversatie posten.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan