Camper reisgenoot gezocht 50+

Steffn

New Member
Hoi, welke vrouw of heer met veel humor heeft zin om zo nu en dan eens mee te gaan met camper om citytrips fietstochten ed te maken.
Vanaf maart 2021 wil ik zo nu en dan er enkele dagen op uit met camper in Frankrijk Nederland Duitsland enz..
Mijn vrouw en kids kunnen niet altijd mee tijdens de week en alleen reizen is wel es leuk maar niet altijd.
Het zou leuk zijn mocht je een elec fiets hebben want deze moet altijd mee.
Ik werk partime en heb soms wel wat tijd om enkele dagen er op uit te trekken.
Ik hou vooral van gezellige dorpjes en mooie plaatsen ontdekken , mooie onaangetaste natuur, lekker fietsen maar ook lekker niks doen wa chillen kampvuurtje blowtje ....
Verder heeft de camper alles wat nodig is om enkele dagen comfortabel te reizen.

Alleen nog een gekke reisgenote of toffe pé ontbreken 🤪😜
 

Bijlagen

  • IMG_20200823_134238.jpg
    IMG_20200823_134238.jpg
    2.4 MB · Weergaven: 0
Laatst bewerkt:

reissmurf

Active Member
Hey Steffn, lijkt me interessant,
ben een 51j sportieve reislustige man uit Leuven, owv corona is reizen erg teruggevallen, en heb veel vrije tijd. Reizen met camper heeft veel voordelen en veiliger qwa hostels, aparte sfeer, cultuur opdoen, lekker eten en drinken, leuke babbels, natuur verkennen, heb geen electr. fiets maar onder 50 km geen probleem.
 

bentley

New Member
Hey steffn
Nog steeds op zoek achter een reismaatje? Ik ben een 53 jarige redelijk sportieve vrouw met elektrische fiets 😁. Na jaren een relatie te hebben gehad mis ik het camperleven en het rondtrekken heel erg. Daar ik totaal niet op zoek ben achter een relatie is dit niet zo evident om een gelijkgestemde te vinden. Ook ik werk part time en geniet van het ontdekken van nieuwe plaatsen .mischien kunnen we elkaar aanvullen ?
Groetjes kathy
 

bentley

New Member
Hey steffn,
Nog steeds op zoek achter een reisgezel? Ikzelf ben een relatief sportieve vrouw met elektrische fiets 😁. Na een lange relatie mis ik het campergebeuren heel erg en ben ik voor nu beetje op zoek achter nieuwe mogelijkheden om toch op regelmatige tijdstippen trips te maken . Mits ik totaal niet op zoek ben achter een partner, is dit als alleenstaande vrouw niet zo evident . Mischien kunnen we elkaar vinden in het af en toe rondreizen op de vrije dagen en kunnen we elkaars drang om nieuwe plaatsen te vinden invullen
Groetjes kathy
 
Bovenaan