citytrip parijs

sunrise

New Member
Aangezien in binnen enkele maanden een citytrip naar parijs wil maken ben ik op zoek naar allerhande informatie. Bv goedkoop hotel, kortbij alle bezienswaardigheden.
Voor de rest misschien nog mensen die eerder al eens in de moulin rouge geweest zijn. In de reisbrochures spreken ze van prijzen van meer dan 71euro na 21u. Is eigenlijk toch vrij veel geld ook al krijg je er dan een halve liter champagne bij.
Misschien kun je beter ter plaatse goedkoper tickets verkrijgen voor andere plaatsen in de zaal??
Mensen die hier ervaring mee hebben laat iets weten aub.

Groetjes
 
hallo,

voor de hotels kan je beste een kijkje nemen bij onze hotel beoordelingen in Parijs.
https://reisforum.net/forumdisplay.php?f=39

daar vind je ook meteen de prijs en de locatie waar het hotel juist gelegen is.

Verder als ik op de site van Moulin Rouge kijk ([DLMURL]http://www.moulinrouge.fr/html_gb/reservation_sommaire.htm[/DLMURL]) dan kost daar een reservatie van de show om 21:00u € 97, dus ik denk dat je met € 71 al goedkoop gesteld bent.
Het zou kunnen dat je daar nog iets goedkoper vindt, maar eigenlijk betwijfel ik het.

Mijn bezoekjes aan Parijs zijn ook weeral verschillende jaren geleden.
Ik ben toen wer voorbij de Moulin Rouge gekomen, maar ik heb er zelf nog nooit binnen geweest.
 
Laatst bewerkt:
Ik ben voorig jaar in Parijs geweest en ik zat in de buurt van het Place De La Nation... Hotel du Prince Eugene (of zoiets in de aard)... Is dichtbij de mero (op place de la nation) en van daaruit heb je verschillende verbindingen met het stadscentrum...

Een echte aanrader (qua uitzicht misschien nog beter dan de Eiffeltoren aangezien je de eiffeltoren ziet liggen en zeker een stuk goedkoper) is de Tour Montparnasse (mooi uitzicht op de stad)

Na enkele keren Parijs heb ik de Moulin Rouge nog steeds niet bezocht... Eerlijk gezegd vind ik het toch enorm veel geld hoor...

Groetjes
 
Terug
Bovenaan