Gratis app voor online reisgids Europa

Erik en Riette

New Member
Hallo allemaal

Eerder ( 19.01.2014 ) heb ik al een topic geplaatst over de website www.digitourist.com. Een gratis online reisgids met op dit moment bijna 20.000 toeristische punten in 13 Europese landen. De website kan prima worden gebruikt voor het plannen van een route naar je vakantiebestemming of een kamperrondreis. Omdat de site met foto's werkt, kun je snel een leuke selectie maken. De punten die je interessant vind kun je opslaan onder je favorieten. Eventueel kun je ze downloaden als PDF en uitdraaien of op je smartphone plaatsen zodat je ze altijd offline beschikbaar hebt.

Sinds kort zijn ook de apps van Digitourist beschikbaar. Gewoon naar de juiste app-winkel en zoeken op Digitourist. De app communiceert met de website, dus reizen die je plant op de website, worden ook automatisch ingeladen in de app (en omgekeerd). De app is vooral handig als je op een bepaalde locatie bent. Dan krijg je met één druk op de button (rechtsboven) direct een lijst met de 25 dichtstbijzijnde punten. De combinatie van website en app maken het een prima tool voor het plannen van je vakantie of een weekendje weg.

Op de website van Digitourist staan filmpjes waarop wordt uitgelegd wat je allemaal met de website en de app kunt doen. Klik hiervoor op de onderste blauwe balk op "Travel guide". Je kunt de filmpjes ook vinden op Youtube.

Probeer hem maar eens uit en laat horen wat je ervan vindt. Heb je nog op- of aanmerkingen of aanvullingen, dan hoor ik dat graag.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bovenaan