Hans

Hans

New Member
Hoi,

Ik ben Hans, een vrijgezellige veertiger en een fanatieke reiziger. Zoals bij zovele heb ik het reisvirus te pakken gekregen bij mijn eerste verre reis. Sindsdien leef ik min of meer van reis naar reis. Ik ben in het begin voorzichtig begonnen door middel van georganiseerd reizen, maar al vrij snel wilde ik meer vrijheid. Het zijn nu meer ongeorganiseerde vakanties geworden. Ik koop een vliegticket en zie ter plekke wel wat ik ga doen. Tijdens mijn reizen heb ik mijn hart verloren aan Zuidoost Azie en hoop daar ooit nog eens te gaan wonen.
Mijn verre bestemmingen zijn tot zover:
China, Indonesie, Maleisie, Zuid-Afrika, Peru, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nieuw Zeeland, Australie, India.
Ik heb een uitgebreid foto/reisverslag van deze reizen op het web staan.
Ik hoop je daar ook te mogen verwelkomen.

http://www.hansaroundtheworld.com

Als je vragen hebt over de landen die ik bezocht heb, dan hoor ik dat graag en zal er natuurlijk ook antwoord opgeven.

Hans
 
Je site ff bekeken en ik kan toegeven dat ik mezelf wel herken in je manier van reizen. Vooral je laatste reizen die je volledig individueel deed en waar je foto's er ook op zijn vooruit gegaan.
Ik kijk uit naar de "later meer" gedeeltes ;)
 
Hoi Kohraya,

Leuk dat je op mijn site bent langs geweest. Het klopt dat de foto's van mijn latere reizen beter zijn. Dankzij het digitale tijdperk heb ik meer plezier in het fotograferen gekregen. Ik neem nu meer de tijd om foto's te maken, terwijl het vroeger meer 'snapshots' waren.
Ook ik kijk uit naar de "later meer" gedeeltes. Daar ligt nog wel wat werk om die weg te werken.
 
Terug
Bovenaan