Hotel beoordelingen: Avenida Callao-Preciados Hotel ***

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
High Tech Avenida Callao-Preciados Hotel

Bezoek het centrum van Madrid in de zomer, wij geven aan uw kinderen een knuffelbeertje en een lolly cadeau (uitsluitend op familiekamers).
Het hotel is gelegen in de binnenstad bij de Gran Via, de belangrijste winkel- en uitgaansstraat van het land. Alle belangrijke bezienswaardigheden en openbaar vervoer bevinden zich dichtbij het hotel. Op loopafstand liggen de Puerta del Sol, het Plaza Mayor en het koninklijke paleis. Ietsje verder weg liggen het Prado museum en het museum Thyssen-Bornemisza, het museum van moderne kunst Reina Sofia en het Atocha-station.
Het Hotel High Tech Avenida (voormalig hotel New Gaos) is in de jaren 30 van de vorige eeuw gebouwd en is volledig gerenoveerd. Het is nu een van de beste moderne hotels in deze categorie, met gratis toegang tot internet, hydromassage, Business Center, airconditioning, geluidloze verwarming en dagelijkse bezorging van de krant.
Kamers: 68. Hotelketen: High tech hotels & resorts.

Hierboven kun je je waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


199539.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan