Hotel beoordelingen: Bauer Hotel *****

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Bauer Hotel

Het deluxe vijfsterren Hotel Bauer biedt zijn gasten warme gastvrijheid, onberispelijke dienstverlening en een zachtaardige atmosfeer, op maar vijf minuten lopen van het St. Mark's plein en de meest elegante winkels in Venetië. Hotel Bauer belichaamt het echte gevoel van Venetië. Het hotel heeft 97 ruime, luxe kamers en 18 suites, allemaal met een nostalgische charme, mooie vroeg 20eeeuwse meubelen, gecombineerd met moderne gemakken en up-to-date technologische innovaties.
Hotel Bauer heeft verscheidene pas gerenoveerde vergaderzalen waarvan twee zittingszalen voor maximaal 12 man. Ideaal voor zakelijke conferenties en privé feesten in Venetië. De vergaderzalen kunnen tot 140 gasten huisvesten.
In de Pisis, het restaurant van het hotel, kunt u intiem genieten van de gastronomische keuken. Ook kunt u er voor kiezen om binnen of op het terras met uitzicht op het kanaal te eten.
Vanuit Hotel Bauer's B Bar kunt u ook genieten van het uitzicht op het kanaal en op de beroemde Chiesa della Salute. In de bar worden dagelijks authentieke cocktails en drankjes geserveerd, vergezeld door een buffet en snacks.
Ervaar de echte Venetiaanse atmosfeer in Hotel Bauer, terwijl u omringt wordt door de rust van Venetië.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


106890.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan