Hotel beoordelingen: Bel Air Hotel Den Haag ****

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Bel Air Hotel Den Haag

Het Bel Air Hotel Den Haag is een indrukwekkend viersterrenhotel dat u een luxe verblijf biedt, dicht bij hartje Den Haag. Geniet van heerlijke gerechten in het restaurant en van de ideale locatie tussen Den Haag en Scheveningen.

De stijlvolle kamers van het hotel variëren van elegante standaard kamers tot 'executive business' en 'ambassador' suites met uitzicht op de skyline. Welk type kamer u ook kiest, u kunt zich overal verheugen op ruimte, comfort en privéfaciliteiten.

U kunt de dag beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Breng overdag een bezoek aan de koffiehoek en ga voor een lekkere lunch of een snel en goed diner naar de brasserie. In Restaurant Purple worden uitstekende verse gerechten van chef-kok Bas Vermeijden geserveerd. Besluit de avond bij de Embassy Bar, die de reputatie geniet alle grote artiesten wereldwijd al op het podium te hebben gehad.

Vanuit het uitstekend gelegen Bel Air Hotel Den Haag kunt u zowel de stad in als naar het strand. In het centrum van Den Haags is er veel te beleven. U kunt musea bezoeken en deelnemen aan culturele activiteiten, terwijl de haven, het strand en de promenade van Scheveningen een uitstekende gelegenheid bieden voor lange wandelingen en een ijsje op een van de vele terrasjes.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


1655430.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:

Vergelijkbare onderwerpen

Terug
Bovenaan