Hotel beoordelingen: Carlton Beach ****

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Carlton Beach

Het Carlton Beach, gelegen in het bruisende Scheveningen, is uniek; direct aan het strand en dichtbij Den Haag, met koninklijke paleizen en de standplaats van de Nederlandse regering.

Slapen en vergaderen met het geluid van de zee op de achtergrond, sporten of relaxen in het Carlton Sports Health Center maar ook culinair en op hoog niveau genieten in één van onze restaurants of zelfs buiten in de duinen.

Vanaf dit voorjaar heeft het Carlton Beach een eigen beachclub; de Carlton Beachclub! Een “buiten”gewone locatie aan het noordelijke deel van het Scheveningse strand, direct voor het hotel. Met een uitgestrekt terras, relaxte zonnebedden en ’s avonds heerlijke barbecues, is het dé plaats aan zee om te genieten van een uitzicht dat nooit verveelt... In de Carlton Beachclub biedt men, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, een informele maar wel professionele service, die je van een 4-sterren hotel kunt verwachten. Bij het strandbed met windscherm wordt bijvoorbeeld standaard een badlaken en een flesje bronwater gegeven.

Een unieke locatie voor een luie dag op het strand maar ook voor inspirerende evenementen: groot of klein, uitbundig of ingetogen, van verjaardagsborrel tot spetterend bedrijfsfeest, ieder evenement stellen wij met u samen en verzorgen dit volledig onder jet motto: "Iedere gelegenheid verdient een eigen ambiance, emotie en gevoel, omdat geen individu hetzelfde is!"

Het Carlton Beach biedt een unieke locatie voor ieder verblijf!
Kamers: 183. Hotelketen: Carlton Hotels.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


167682.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:

LovesCitytrips

New Member
Vraag om een kamer met uitzicht op zee. Binnen een minuut zit je op het strand. Echt genieten met mooi weer. Ontbijtbuffet is super!
 
Bovenaan