Hotel beoordelingen: CITYHOTEL Keulen ***

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
CITYHOTEL Keulen

Het CITYHOTEL Cologne ligt in het centrum van Keulen dichtbij de gotische katedraal van Sint Pieter en Maria, het historische centrum, en Muziek Dome, de Keulse Arena en de beurs en event-centra.
Tegenover het hotel bevindt zich de ingang tot de metro.

Het CITYHOTEL in Keulen biedt u:

- Centrale ligging
- Gunstige prijzen
- Goed en verzorgd hotel

Hartelijk welkom in de mediastad Keulen; de levenslustige metropool aan de mooie Rijn verbindt als geen andere stad in Duitsland de sinds meer dan 2.000 jaar aanwezige tradities uit de Romeinse tijd met het moderne karakter van een jonge, internationaal ingestelde grote stad midden in Europa.

Daarnaast geniet Keulen een internationale reputatie als beurs- en handelscentrum voor zakenlieden uit de hele wereld. Hier vindt u niet alleen RTL Television, maar ook de grootste sportarena van Europa. Verder is Keulen met haar imposante voetbalstadion één van de plaatsen waar de wedstrijden van de WM 2006 zullen worden gehouden.

Keulen verbindt mensen en naties op een bijzondere, onvergelijkbare en veelzijdige manier. De mediastad biedt elke individuele bezoeker een zeer afwisselend programma van muziek, kunst, sport en levensgenot. Talrijke congresbezoekers en toeristen ontmoeten elkaar hier op de meest uiteenlopende plaatsen.

Het CITYHOTEL - midden in het hart van de stad – is sinds vele jaren zeer geliefd bij zakenlieden en mensen die hier een korte vakantie willen doorbrengen. Op een rustige en zeer centrale plek gelegen en met een prima prijs-/prestatieverhouding.

De Dom van Keulen, die tot het culturele erfgoed van de UNESCO behoort en wereldwijd als één van de prachtigste bouwwerken in de geschiedenis wordt geroemd, alsmede de 12 overige schitterende Romaanse kerken nodigen uit tot een bezoek aan deze multiculturele stad.

Studenten uit vele verschillende landen hebben in de grootste universiteitsstad van Duitsland een tweede thuishaven gevonden. Een stad die momenteel in totaal 1 miljoen inwoners telt. Door de veelvuldig beschreven Keulse gastvriendelijkheid blijft de gast vaak langer dan gepland hangen in een van de honderden kroegen en brouwerijen, na een bezoek aan een van de vele musea, concertzalen of de best bezochte autovrije winkelstraten in het land.

De mensen in deze stad zijn zeer gastvriendelijk en zijn altijd blij u hetzij in de zomer, hetzij in de winter te mogen begroeten.

Kamers: 51.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


271953.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan