Hotel beoordelingen: Crowne Plaza Antwerp ****

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Crowne Plaza Antwerp

Met haar toplocatie en uitmuntende service is het Crowne Plaza Antwerpen een van de grootste hotels in zowel de zaken- als plezierreizigers. Het hotel biedt 262 elegante kamers en suites, elk met de modernste faciliteiten zoals air-conditioning, modem verbinding, minibar, haardroger, broekenpers en gratis koffie en thee faciliteiten. Voor uw eigen veiligheid worden alle openbare ruimtes gecontroleerd door een camera beveiligingsysteem. Plaza One for Two, onze prettige bar serveert u een reeks van snacks, een buffet voor een snelle zakenlunch of, voor de kenner, een à la carte menu. De exclusieve World Class Health Acadamy heeft alle faciliteiten om te relaxen: groot zwembad, aqua gym, sauna, fitness club en stoombad.

Wanneer u met de auto reist kunt u gebruik maken van ons recent gerenoveerde (betaalde) parkeerplaatsen met ruimte voor 170 auto's. In de buurt van het hotel is het gratis parkeren voor ongeveer 750 auto's.
Uniek van Antwerpen is de airport shuttle bus die elk uur van en naar Brussel International Airport rijdt.
Kamers: 262. Hotelketen: Intercontinental Hotels Group, Crowne Plaza.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


191169.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan