Hotel beoordelingen: De Herberg *

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
De Herberg

Hotel-Restaurant "De Herberg" is idyllisch gelegen aan/in de Geulvallei. Deze vallei, onderdeel van het 'Parklandschap' Zuid-Limburg, dankt haar naam aan het riviertje DE GEUL dat er zich een weg doorslingert. "De Herberg" is het hotel-restaurant bij uitstek om even tot rust te komen van alle dagelijkse beslommeringen.

Het hotel beschikt over 25 slaapplaatsen verdeeld over 12 kamers. Is het begrip 'herberg' in deze moderne tijd verdwenen, dan geldt dit niet voor "DE HERBERG". Alles en iedereen is er op gericht om de gasten een optimale gastvrijheid en verzorging te bieden. Daarnaast beschikt het hotel-restaurant over een eigen parkeerruimte, fietsenschuur en motor-parkeer-plateau.

Vanuit het hotel (12 kamers), het restaurant (50 stoelen), de Groene-Zaal (50 stoelen) en het riant gelegen terras (meer dan 60 zitplaatsen) kan genoten worden van een prachtig panorama op de Geulvallei. Ons Terras en ons Restaurant zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, minder validen en mensen met stok of rollator.

"De Herberg" is goed bereikbaar. Vanuit centrum Valkenburg (Lb) zowel als vanuit centrum Maastricht 7 auto minuten, anderaan afrit 2 van de A79. Met buslijn 50 (200 m) of met de trein; station Houthem-St. Gerlach (op 12 min loopafstand)
Wij liggen aan de provinciale weg van Maastricht (via Meersen) naar Valkenburg in het dorpje Houthem-St.Gerlach.

Zeer fraai wandel gedbied, mountainbike trails en (race)(tour)fietsroutes om De Herberg heen.

Groepsaccommodatie en slefsupporting keuken mogelijk.
Kamers: 12.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


188289.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan