Hotel beoordelingen: Design Hotel La Bergère & Appartementen ****

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Design Hotel La Bergère & Appartementen

In Maastricht ontmoet de Bourgondische traditie de verfrissende, moderne stijl van Designhotel La Bergère, Nederlandse eerste designhotel en Member of Design hotels. Zo veranderlijk als de seizoenen, verandert Designhotel la Bergère zijn interieur: in de lente is het interieur geel en groen maar verandert naar okerachtige kleuren als het winterseizoen nadert. Zelfs de kamers veranderen, maar dan naar de wensen van de gast. De rust bewaren is de achterliggende gedachte van het hotel, de kamers zijn comfortabel met voldoende licht inval en contrasterende kleuren en kunst. Veranderingen zijn mogelijk een extra stoel om lekker in te lezen of juist een bureau om een rustige werkplek te creëren.

Wij bieden 74 designkamers. Elke kamer heeft onder andere een flatscreen tv, audio installatie, elektronische kluis en wireless internet. De kamers beschikken over verschillende bedtypen: hästensbed, waterbed, een of tweepersoonsbed. We bieden alle extra service die u wenst onder andere: 24 uur roomservice, op aanvraag een goudvis of 100% zuurstof op de kamer, minder valide kamer. Tevens is het mogelijk een van onze unieke thema kamers te kiezen met een schitterend interieur: de black, brown, white room maar ook onze Minotti kamer speciaal ontworpen door Minotti of een van onze La Bain kamer ontwikkeld in samenwerking met Mosa.

Faciliteiten: cocktail bar/lounge, patio, CD-O-Theek, fitness en beauty lounge.

Het hotel biedt u telefoon, fax en internet mogelijkheden, wasserij service, krant, oppas service, sandwich bar, traiteur, bloemwinkel, bewaakte parkeergelegenheid en vergadergelegenheid.
Kamers: 74.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


140697.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan