Hotel beoordelingen: Elite Hotel ****

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Elite Hotel

Het gebouw waarin Hotel Élite gevestigd is heeft een lange en rijke geschiedenis. Het gebouw stamt uit de tweede helft van de 14e eeuw. Tussen 1998 en 2001 onderging het een grondige renovatie. Het hotel beschikt nu over zeer comfortabele kamers, maar heeft nog steeds zijn romantische charme behouden. Hotel Élite is speciaal! Dit originele hotel wordt omringt door mythen en legenden; Het is een plek waar avonturiers kunnen ronddwalen en waar mensen met een hoge standaard hun toevluchtsoord vinden.
Élite ligt op een rustige locatie in het hart van het nieuwe gedeelte van Praag, omringt door vele culturele attracties en uitgaansgelegenheden. Alle openbaar vervoer verbindingen en winkels liggen een paar meter verderop. Op de begane grond is een stijlvolle grillbar gevestigd, waar u het beste uit de Spaanse, Franse en Argentijnse keukens kunt proeven. Aan onze sfeervolle cocktailbar kunt u genieten van jazz en Latijns-Amerikaanse muziek. In het open atrium kunt u overdag aan onze bar of in de tuin zitten; De ideale plek om te ontspannen. Kamers: 79.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


144117.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan