Hotel beoordelingen: Hostellerie Valckenborgh ***

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Hostellerie Valckenborgh

Hostellerie Valckenborgh, behorend tot de top van de 3***-hotels van Valkenburg heeft een fantastische, centrale ligging aan de voet van de Kasteelruïne en grenst aan het Walramplein.
Het hotel, voorzien van een lift, beschikt over 37 kamers van 3 en 4-sterrenniveau en een luxe vakantieappartement, allen met bad of douche, toilet, tv, radio en telefoon. De 4-sterrenkamers beschikken tevens over een safe en een broekenpers. Aan de achterzijde van ons hotel vindt u een zeer ruime, eigen, afgesloten parkeerplaats met garageboxen voor fietsen en motoren. Voor een uitstekende lunch of uitgebreid diner kunt u terecht in onze Brasserie of in het à la carte restaurant "Eetkamer Op d'n Aovend" waar de Chefkok-Eigenaar garant staat voor de kwaliteit van zijn gerechten.
Onze zeer gunstige halfpensiontarieven (ontbijtbuffet + een viergangen diner) en onze arrangementen kunnen wij u van harte aanbevelen.
Kamers: 37.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


275836.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan