Hotel beoordelingen: Hotel Avenue ***

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Hotel Avenue

Een hotel die stijl, klasse, traditie (anno 1927) en hedendaags comfort (recent gerenoveerd) weet te combineren, reeds met drie generaties familie-ervaring.

Gelegen aan de mooiste laan van Blankenberge; 75 meter van het strand, casino, station en winkelcentrum en toch rustig en zonnig gelegen.

Wij beschikken over 29 luxe kamers (waaronder enkele met verbindingsdeur) en 4 junior-suites (allemaal met volledig uitgeruste badkamer, tv, telefoon en gratis te gebruiken safe op de kamer). Al onze kamers zijn niet-rokers.

's Morgens staat er een zeer uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet in een prachtige romantische ontbijtzaal voor u klaar en natuurlijk een zeer vriendelijke en vlotte bediening door ons vaste team van medewerkers.

Er is ook de mogelijkheid om uw avondmaal (4 gangen diner) te reserveren in hotel Malecot op 4 minuten wandelen van hotel Avenue (€ 17 per persoon bij minimaal 4 overnachtingen).

U kunt ontspannen op ons terras, in onze nautische bar, lounge of onder onze gratis te gebruiken zonnebank en fitnessruimte.

Hotel Avenue beschikt over garageboxen en afgesloten parkeerplaatsen (€ 14 per nacht), kan enkel gereserveerd worden bij aankomst of via telefonisch contact hotel.

Tevens bieden wij aan als service gratis fietsenberging en hebben wij het erkenningslabel van fietsvriendelijk hotel, uitgereikt door Toerisme Vlaanderen

Zelfde directie als hotel Malecot.
Uitmuntende "prijs-kwaliteits" verhouding.

ANWB ERKEND HOTEL

NIEUW: controleer uw e-mails, de financiële situatie, het weer, etc...ga online, GRATIS.

Om het comfort van onze gasten te verhogen zal tijdens onze jaarlijkse sluitingsperiode 50 nieuwe ramen geplaatst worden met hoog-isolerende dubbele beglazing.

Voor groepsreservaties (vanaf 7 kamers) dient kontact opgenomen te worden met het hotel en aanvaarden wij geen groepen waarvan de meederheid uit uitsluitend mannen of vrouwen bestaat.

Kamers: 33.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


132579.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan