Hotel beoordelingen: Hotel Barocco ****

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Hotel Barocco

Het Hotel Barocco kijkt uit op Rome's Piazza Barberini, het prachtige plein dat wordt gesierd door Bernini's geweldige Barokke fontein van de zeegod Triton. Dit intieme, charmante hotel is genoemd naar de architecturale stijl die de meeste van de adembenemende pleinen en monumenten van deze eeuwige stad heeft geïnspireerd. De fontein is op steenworp afstand van het hotel, zo dichtbij zelfs dat u vanuit verschillende kamers de kleine bijen (het symbool van de Barberini familie) kunt zien op de dolfijnen.

De ingang van het hotel is aan de Via della Purificazione, een rustige zijstraat van het plein, en brengt u naar onze elegante foyer. De banken bij de receptie zijn bekleed met beige en oranje gestreepte damast. Er liggen oriëntale tapijten op de vloer en trompe l’oeil scènes van klassiek Rome op de muren. De lucht is zacht geparfumeerd, naar de filosofie van het Five Senses Hotel keten. Dit concept is 3 jaar geleden bedacht door Franco Caruso – de hotelmanager sinds 1991.

Kamers: 37.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


261441.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan