Hotel beoordelingen: Hotel De Castillion ****

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Hotel De Castillion

Hotel De Castillion, het meest sympathieke, sfeervolle en elegante hotel van Brugge. De centrale ligging, de stijlvolle inrichting van het hotel en de persoonlijke aandacht van onze vriendelijke medewerkers vormen de garantie voor een aangenaam verblijf in het hartje van de romantische stad Brugge. Sinds 1987 heeft het hotel een hoogstaande reputatie opgebouwd die het hotel in combinatie met de aantrekkelijke en sfeervolle ambiance en traditionele gastvrijheid een geheel eigen en bijzonder karakter hebben gegeven.

De bekende winkelstraten, de Grote Markt met het Belfort, de brugse reien, de diverse musea en 't Zand met het imposante congresgebouw liggen op loopafstand van het hotel.

In het gastronomisch Restaurant "Le Manoir Quatre Saisons" kunt u genieten van een heerlijk diner. De zoon des huizes, Chef Olivier, heeft de bezielende leiding over het elegant ingerichte restaurant. De bijzonder voortreffelijke gerechten bekoren eenieder.
Kamers: 20.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


138605.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan