Hotel beoordelingen: Hotel Ibis Brugge Centrum ***

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Hotel Ibis Brugge Centrum

Het historisch middeleeuws pand van IBIS Brugge ligt in het hart van de stad, vlakbij het Minnewater en op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Het hotel telt 128 modern ingerichte kamers, elk met een eigen badkamer met bad, douche en toilet. In elke kamer is er kabeltelevisie en telefoon en wireless internet. Het restaurant is dagelijks geopend van 19.00 tot 22.30 uur en de bar en receptie blijven 24 uur op 24 open.

Huisdieren zijn welkom (bij betaling van een toeslag). Als u een niet-rokerskamer wenst, laat het ons even weten. Een aantal kamers zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Brugge is niet alleen dé toeristische stad bij uitstek, maar bruist ook van het culturele leven. De historische stad biedt U naast de gekende klassiekers ook talrijke wondermooie rustige steegjes en pleintjes die zelfs in het toeristische hoogseizoen rust uitstralen. Daarenboven kent het culturele leven sinds 2002, het jaar dat Brugge Culturele Hoofdstad van Europa was, een vernieuwde groei met om de twee jaar thema-evenementen die een internationale reputatie genieten.

Ibis Brugge verwacht U met een glimlach.
Kamers: 128. Hotelketen: Accor, Ibis.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


217899.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan