Hotel beoordelingen: Hotel Lobelia **

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Hotel Lobelia

Hotel Lobelia is een traditioneel familie hotel met 19 comfortabele hotelkamers, een gezellig restaurant waar nationale en internationale gerechten worden geserveerd, een knusse hotelbar die geopend is tot 02.00 uur en een ruim terras aan de voorkant van het hotel(waar U onder het genot van een drankje of een hapje heerlijk kunt relaxen). Het hotel is gesitueerd aan de voet van de eeuwen oude Valkenburgse Kasteelruine op twee minuten loop afstand van het centrum.
Kamers: 19.

Hierboven kan je een waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.


223669.jpg


Dit hotel online boeken
 
Laatst bewerkt:

Mw D. van Oers

New Member
slechte service Hotel Lobelia

Vol goede moed gingen wij het hotel binnen in september 2007,
bleek de sleutel van de hotelkamer niet aanwezig te zijn.
Wij hebben 3 dagen onze hotelkamer verlaten zonder deze op slot te kunnen doen. Telkens werd ons beloofd dat zij deze op slot zouden doen na ons vertrek en elke keer als wij terug kwamen bleek de kamer deur open te zijn. Dit verplichte ons de waardevolle spullen telkens mee op sleeptouw te nemen. Dit is erg vervelend en zorgt voor een slechte mond op mond reclame.
Bij vertrek werd totaal geen medewerking geleverd van de eigenaar en zei ook totaal geen problemen te hebben met slechte mond op mond reclame. Bij deze zeg ik u: de service is slecht.
 
Bovenaan