1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Inchecken voor SN en Virgin via pc

Discussie in 'Reisnieuws' gestart door Fred., 14 dec 2006.

 1. Fred.

  Fred. Administrator Medewerker Travel Advisor

  Klanten van de luchtvaartmaatschappijen SN Brussels Airlines en Virgin Express kunnen voortaan vanop hun eigen pc inchecken en hun instapkaart thuis of op kantoor afdrukken. Als zij dan ook nog enkel handbagage meenemen, hoeven ze niet langer aan de check-in aan te schuiven en kunnen ze zich op de luchthaven meteen naar de grenscontrole begeven.

  Primeur
  De nieuwigheid werd dinsdag in een persbericht aangekondigd. Ze is een primeur voor de Belgische luchtvaartmaatschappijen.

  Tot één uur voor vertrek
  De online check-in kan vanaf 24 uur voor de afreis tot uiterlijk één uur voor vertrek. De procedure duurt ongeveer een minuutje. Hierbij kan ook zelf een zetel worden gekozen. De dienst is gratis. Zij die online hebben ingecheckt en toch bagage meenemen, kunnen die kwijt aan de snelle 'drop off bagage punten' van SNBA en Virgin Express, zo luidt het nog. (belga/hln)

  bron : Het Laatste Nieuws
   

 2. rony1434

  rony1434 New Member

  Hi all.
  Ik vond een online service, http://www.checkmein.eu/ , die online check-in is bepaald door het geven van de beste plaatsen voorkeur door ons.
  Ze sturen instapkaart per e-mail.
   

Deel Deze Pagina