Informatie Bijeenkomst Ethiopië reizen

Fair2

New Member
op 24 november 2015 organiseert Fair2 een gezellige en informatieve bijeenkomst over Ethiopië. Deze zal gehouden worden om 18:00 tot 20:00 in de omgeving van Utrecht.

Het doel van deze bijeenkomst is om reizigers die erover nadenken om naar Ethiopië te gaan te informeren over de mogelijkheden van reizen door het land.

Als je op deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn, dan is het aan te raden om je hier tijdig voor aan te melden. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail met een uitnodiging, routebeschrijving en mogelijke extra informatie.

Natuurlijk staat er bij aankomst een kopje thee of koffie voor je klaar. Tijdens de presentatie laten we interessante foto's zien en hoor je meer over het reizen, de service, begeleiding en de accommodaties.

Verder hebben we ook nog informatie over de voorbereiding, wat je echt mee zou moeten nemen en hebben tips voor leesmateriaal zodat je leuke ideeën kunt opdoen.

De bijeenkomst is kosteloos! Wij vinden namelijk dat een goede voorbereiding van een reis erg belangrijk is en willen daarom iedereen hierbij helpen.

Aanmelden voor deze informatie bijeenkomst kun je doen via de onderstaande link:
[DLMURL]http://www.fair2.travel/core.sym/fe/...ormulier_id=19[/DLMURL]
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bovenaan