Je eigen cruise samenstellen

Gecko

Well-Known Member
= vrijheid. Wat heb je nodig ? Een kaart ontworpen voor het varen, geld en tijd. Niet noodzakelijk in deze volgorde !
Nog 12 dagen en het is vakantie !

" De Franse reisorganisatie France Passion Plaisance Travel verhuurt al 30 jaar motorboten in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland, Tsjechië, Polen en Nederland.

Voor het besturen hebt u geen vaarbewijs nodig. U kunt kiezen uit 32 vertrekplaatsen en uit huurboten in 3 categorieën: Budget, Classic en Premium.

Het verhuurseizoen loopt tot 15 november. Op de boot is plaats voor 2 tot 12 personen. Het is ook mogelijk om fietsen te huren en huisdieren mogen mee aan boord. De boten zijn te huur voor een weekeinde, midweek, een week of langer en bij vertrek krijgt u de routemogelijkheden mee.

Meestal kunt u een enkele reis maken, zodat u niet terug hoeft te varen naar het beginpunt. Tegen betaling wordt uw wagen dan naar het eindpunt gebracht. De rederij in Frankrijk beschikt ook over boten die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Die boten liggen in Digoin in de Bourgogne en Homps in Aquitaine.

De prijzen variëren van 99 euro per persoon per week voor een Budgetboot tot 270 euro voor een Premiumboot. Wilt u het uzelf echt makkelijk maken, dan kunt u bij de boten uit de Premiumklasse een kapitein, gastvrouw en/of kok inhuren. (MS) "


Bron : Weekend Knack, 19.06.2013

Auteur : MS

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. - Als ik goed kan rekenen, het is spotgoedkoop. Begin met een "Budgetboot"...de prijs voor een week gedeeld door...allé, 12...;) - Gecko
 
Bovenaan