Booking.com

Lekker weg in België

Jommeke

New Member
Ik zie allemaal heerlijk uitnodigende exotische bestemmingen op deze site ... maar je kunt ook fijn terecht in ons Belgiekske!

Misschien minder onthemend, alhoewel … De Belgische Ardennen zijn onthemend genoeg ! Pittoreske dorpjes in grijze steen met schattige kerkjes, mooie bossen met riviertjes, een heleboel te bezoeken: oude abdijen, bierbrouwerijen, kerkjes, musea over de wereldoorlogen, enkele kastelen, … en daarna ? Heerlijk nagenieten op een gezellig plein met tavernes en cafeetjes, nippend van een sterke koffie, een streekbier of een glas wijn. En ’s avonds, lekker genieten van een gastronomisch streekgerecht, en je voelt je toch heerlijk echt met vakantie.

Voordeel? Niet ver van huis, dus ideaal voor een weekendje of een midweek. Fijn, de fiets mee, wandelschoenen, een tochtje op één van de riviertjes met een kajak, een tochtje doorheen de kruinen van de bomen, redenen genoeg om lekker te genieten van onze eigen Ardennen.

Mogelijkheden om te overnachten zat! Maar lekker decadent en zeker betaalbaar, bv., kasteeldomein nabij La-Roche-en-Ardennen, waar je je een weekend lang voelt als een baron. Andere overnachtingen vind je op de toeristische dienst van zowat ieder stadje! Gewoon even een bestemming uitkiezen, en surfen maar!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
World Nomads Travel Insurance
Bovenaan