Booking.com

Luxe in de Ardennen met Jacuzzi en Bioscoop: 2 vakantiehuizen te huur

Traxel

New Member
Cottage Aqua is een vakantiehuis geschikt voor maximum 8 volwassenen en 2 kinderen. Het is ingericht in flament-stijl met oog voor detail, zowel binnen als buiten. Ook het uitzicht is uniek. Dit vakantiehuis alsook de nieuwe pipowagen kijken uit over de vallei van Fraiture! Is het eens minder goed weer? Geen nood dan kunnen de kids vertoeven in de bioscoop terwijl u geniet in de zalige jacuzzi! Nu nog enkel boeken en je koffers pakken

Dit vakantiehuis Aqua is gelegen in het hartje van de Ardennen - Baraque de Fraiture , een deelgemeente van Vielsalm. Het huis biedt plaats aan 8-10 personen en is gelegen op een perceel van 3000m2. Het huisje Silva is bestemd voor 10 personen.

Echt iets voor rustzoekers of gezinnen met kinderen! De optrekjes liggen als laatste in een doodlopende straat op 150 meter van de naaste buren en 200 meter van de skipiste! Op het achterste gedeelte van het terrein zijn waterbronnen aanwezig.

Winnaar van de GOLD-ZOOVER Award Vakantiehuizen België 2016. Voor recensies kijk op hun website.

Uiterst geschikt vakantieverblijf voor mountainbikers en wandelaars.

Prijzen STEEDS ALL-IN! Nutsvoorzieningen, huisvuil, . zijn ruim limitatief inbegrepen.

Voor de kids: KINO-AquaSilva, een bioscoop met een Full HD-projector, echte cinema-stoelen en een groot scherm. Leuke bezigheid bij minder goed weer.

Optie vanaf paasverlof 2017: Pipowagen met prachtig zicht over de vallei van Fraiture.

Niet ver van PlopsaCoo, Het blotevoetenpad in Gouvy, Parc Chlorophyl, La Roche, Houffalize etc

Tot ziens in AquaSilva punt be!
 
World Nomads Travel Insurance
Bovenaan