Booking.com

Motor trip 2019

Frederik89

Member
Dag allen ,

Dit jaar trek ik weer op een motorreis , vorig jaar heb ik 2 andere mensen leren kennen via het forum die zijn meegekomen en hebben we frankrijk -zwitserland-italie-slovenie-oostenrijk-duitsland gereden.

Dit jaar trekken we richting Noorwegen voor ongeveer 10-14 dagen tussen 21 juli-15 augustus ( dagen liggen niet exact vast , maar het is wel tussen die periode ) .

Echte concrete informatie van waar we rijden en hoe overnachting gebeuren etc is er nog niet maar dit beslissen we wel samen .

Momenteel zijn we al met 2 rijders en er kunnen/mogen er zeker nog een paar bij .
Ik meld er wel al bij dat we aan een sportief tempo rijden en dat er per dag 300 km +- zal gereden worden.

Wil je meer informatie of wil je u al zeker aansluiten laat iets weten in dit topic of stuur een PB .

Mvg,
Frederik
 

Thomas72

Member
hey Frederik,
deze zomer zal het niet lukken. als je zin hebt voor een week - end trip. laat het maar weten.
groetjes,
Thomas.
 

Frederik89

Member
Verdere Informatie over de Trip :
We vertrekken 21 Juli richting noorwegen we rijden de eerste dag door tot midden denemarken ( enkel autostrade ) hier overnachten we op een camping .
Dag 2 vertrekken we vroeg zodat we de boot van 9 uur +- kunnen pakken richting Noorwegen om daar dan tegen de middag aan te komen , en rijden we nog 200 km land inwaarts .
Hierna volgen nog 7 dagen rijden in het zuidelijke gedeelte van Noorwegen met elke dag een rit tussen 300-400km met de mooiste banen die er daar te vinden zijn .
We verwachten terug te komen op 30-31 juli dit valt te zien hoeveel zin we hebben in het aantal km's terug te rijden naar belgie .
Slapen zal gebeuren in een tent en we gaan zo vaak mogelijk wildkamperen , het kan zijn dat we ook gewoon op campings gaan maar dit valt nog te bespreken .

Voel je u geroepen om ons te vergezellen geef maar een seintje .

Mvg,
Frederik
 
World Nomads Travel Insurance
Bovenaan