Op zoek naar een leuke reisbuddy voor (luxe) backpacken in Azië.

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tibo

New Member
Leuk dat je dit leest en ook op zoek bent naar een reisbuddy! Het is voor mij de eerste keer dat ik een buddy zoek en ik sta er eigenlijk heel open in. Ik heb dan ook geen idee of dit wat gaat opleveren en om het maar heel cliché te zeggen; niet geschoten is altijd mis…

Even voorstellen: mijn naam is Tibo en ik ben 20 jaar oud, bijna afgestudeerd als technisch ingenieur en sta met beide benen op de grond. Ik hou van avontuur en ontdekken maar een filmpje op de bank ben ik zeker niet vies van. Het lijkt mij erg leuk om meer van de wereld te zien, maar alleen is ook maar alleen. De meeste van mijn vrienden gaan al op reis, hebben geen geld… of laten het uiteindelijk afweten.

Als ik het bovenste stukje tekst lees, realiseer ik me dat ik eigenlijk wel een serieus persoon zoek om mee te reizen, serieus in afspraken en belangrijke dingen… voor de rest mag je wat mij betreft zo prettig gestoord zijn als 3 ananassen op een stokje, want ik hou wel van wat gekkigheid. Ik wil het gewoon leuk en tof hebben en wie weet komt er wel een hele mooie vriendschap of meer uit. Ik sta open voor een hoop dingen.

Ook wat betreft de bestemming sta ik open voor suggesties. Ik zit zelf te denken aan landen zoals Thailand, Vietnam, Maleisië of misschien Bali voor ongeveer een maand in juli/augustus. Zo lang het maar een beetje te betalen is en er veel moois is te zien. Ik beschik over veel ervaring op zowel 2 als 4 wielen. Het lijkt me dan ook echt gaaf om op een scooter/motor de boel verder te verkennen daar in het mooie Azië.

Verder moet je geen beef met me zoeken als je vegetariër bent, ik eet gewoon vlees. Ik rook niet, alleen soms wel op een feestje. Drinken op een leuk feestje of een mooie avond aan het strand kan ik heerlijk van genieten (ik ben geen alcoholist). Drugs? no way José. In de kerk is geen wifi dus daar kan je me ook niet vinden. Politiek doe ik niet aan, maar ik stem wel. Niet erg groen of links trouwens. Achter de ellebogen ben ik niet opgevoed, ik zal je beschermen als een zondvloed.

Mocht het je wat lijken om met mij op reis te gaan kun je me gerust een berichtje sturen via de mail of Instagram. We kunnen eerst kijken of het klikt en een keertje afspreken. Vertrouwen moet je immers opbouwen.


E-mail: [email protected]

Instagram: Tibaas


Ik hoor het wel, groetjes!

Tibo
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan