Booking.com

Pierre & Vacances presenteert Pro Cycling Experience

Gecko

Well-Known Member
Pierre & Vacances heeft een partnership gesloten met het professionele wielerteam 1t4i-Shimano om het project 'Pro Cycling Experience' op poten te zetten. Dit concept biedt wielerfanaten een verblijf van zes dagen in de residentie Pierre & Vacances Altea Hills waar ze ondergedompeld worden in de professionele wielerwereld.

Wie kiest voor de Pro Cycling Experience krijgt gedurende zes dagen de kans om samen met de renners en het team van mecaniciens en verzorgers te ondervinden hoe veeleisend de wielersport is. In totaal staat een tocht van 500 km op het programma, in het hart van de provincie Alicante, verdeeld over zeven ritten van 60 tot 110 km.

Elke klant - die een professionele racefiets ter beschikking krijgt - mag vrij zijn ritten kiezen, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het parcours. Uitrusten kan dan weer in de residentie Altea Hills. De residentie kijkt uit op de baai van Altea en is met onder meer vier zwembaden, een spa en een squashterrein de ideale omgeving om weer op krachten te komen.
 
World Nomads Travel Insurance
Bovenaan