Booking.com

Reisgenoot Cuba mid/Eind Januari 2019 (2 weken ongeveer)

dendrieze

Member
Hallo Iedereen,

Ik ben Dries, 33 jaar uit het Leuvense, België.

Ik ben van plan om naar Cuba te gaan vanaf half / eind Januari 2019. Mijn data liggen ruw-weg vast:
Ik ben voor werk in de States de week van 14/01 en kan vanaf donderdag avond 17/01 doorreizen naar Cuba. Terugdatum maximum is 08/02. Dit geeft me een dikke 2 weken.

I
Ik ben op zoek naar een reispartner (man/ vrouw, maakt me niet zoveel uit), leeftijd maakt me ook niet zoveel uit om samen Cuba te ontdekken. Ik ga graag backpacken, alleen dat Cuba niet echt een Backpack cultuur heeft en daarom zoek ik toch graag een reispartner. Ik ben 'gene moeilijke' en ben voor alles te vinden.

k heb zelf al enorm veel gereisd en zou heel graag Cuba door voor het helemaal toeristisch wordt.
Er zijn genoeg reistips en reisvoorstellen te vinden op het internet voor 2 weken waarbij je alle leuke plekjes bezoekt en zou graag de leukste plaatsjes bezoeken en zou graag verblijven bij gastgezinnen (the way to travel) en indien gewild, af en toe een hotelletje. Indien gewild, kunnen we altijd samen een reisplan uitwerken.

Een beetje over mezelf:
Ik probeer elk jaar een grote reis te maken, liefst backpacken. Ik heb reeds bezocht: Australia, Thailand, Sri Lanka, Heel Europa, States, Mexico, Turkije,.. een echte reis- en avonturier dus.
Ik ben in het dagelijks leven project manager voor een Software bedrijf. Ik kan mezelf het best omschrijven als avonturierlijk, enthousiast, grote leifde voor dieren en ontdekken van nieuwe dingen en culturen, hou van een feestje af en toe, enjoying life!

Een beter beeld van mezelf: Dendrieze (@dendrieze) • Instagram photos and videos

Indien je ook een reis naar het mooie Cuba ziet zitten, geef gerust een seintje!!!!

groeten
Dries
 

Magic Jimmy

New Member
Ik ben vrij deze periode.
Je woont wel niet in de buurt om eens af te spreken
Ik woon bij brugge
Mvg
 
Laatst bewerkt:
World Nomads Travel Insurance
Bovenaan