Reisgenoot gezocht rondtrekken natuur Europa te voet

Black

New Member
Hoi,

Ik ben Black en ben 20 jaar. Eind juni 2020 ben ik klaar met mijn opleiding.

Ik ben van plan om naar het buitenland te gaan vanaf eind juli 2020/ begin augustus 2020. Ik zou het leuk vinden om zo veel mogelijk in de natuur te trekken en te overleven. Mijn idee is om in Europa te blijven, zodat je geen gedoe heb met het regelen van visums en dergelijke. Verder is mijn idee nu om vanuit Nederland te voet te vertrekken en dan langzaam naar het zuiden te trekken (zodat de wintermaanden niet al te koud zijn).
Ik weet nog niet hoe lang ik weg wil blijven, maar dacht aan minimaal een jaar. Ik heb in Nederland ook niet echt iets dat me bindt, dus ik kan altijd langer wegblijven.

Ik zou het leuk vinden om deze reis samen met iemand te doen, of in ieder geval samen met iemand te beginnen.
Ik ben op zoek naar iemand met een soortgelijk idee die ergens rond mijn leeftijd is. Het liefst iemand die zich identificeert als man.
Ik ben zelf FtM transgender, maar nog niet in transitie.
Zelf ben ik christelijk en is zou het fijn vinden als die persoon het ook is.
Ook zou ik het fijn vinden als diegene ervaring heeft met survivallen/bushcraften. Ik zelf heb nog niet zo veel ervaring namelijk.


Mijn plan is nog best flexibel, dus als je tips of ideeën hebt, zijn ze welkom!
En als je mogelijk m'n maatje zou kunnen zijn, is je reactie natuurlijk ook welkom!

Groetjes Black
 

Black

New Member
Update: Ik heb de eerste week van september een bruiloft, dus moet dan even terug. Dus zoek iemand om mee te trekken in augustus 2020 (vertrek eind juli) en iemand vanaf de tweede week van september. Voor mij maakt het niet uit als dit uiteindelijk 2 verschillende personen zijn.
 

Erikc

New Member
Hallo Black Soortgelijk plan heb ik ook backpacken/bushcraften door europa.
Mischien een goed idee om evt samen te gaan of ideen uit te wisselen ,heb ervaring ermee.
Wel ben ik een vijftiger inmiddels als je dat niet erg vind?
Veel plezier onderweg als je al geweest bent of nog onderweg.
 

Black

New Member
Hoi Erik,
Ik ben nog niet onderweg. Ik kon geen reismaatje vinden en corona kwam, dus ben maar gaan werken. Ik ben zeker nog van plan om te gaan reizen. Ik heb er eigenlijk geen ervaring mee en ook niet echt een plan, dus ideeën uit te wisselen klinkt wel goed. Wel zou ik echt met iemand willen reizen van rond dezelfde leeftijd als mij.
 

Denny

New Member
Dit is ook iets dat me enorm aanspreekt, ik ben beschikbaar binnen een paar weken, ik ben 39 jaar en zie het enorm zitten voor tenminste een paar jaar weg te zijn
 
Bovenaan