Booking.com

Reisgenootje voor volgend jaar gezocht 30+

Griet1980

New Member
Hallo iedereen,

Mijn naam is Griet, 38. Ik ben op zoek naar een leuke reisgezellen voor volgend jaar. De meeste van mijn vriendinnen en vrienden hebben een gezin en dat maakt het steeds moeilijker om een fijne reisgezel te vinden. Ik ben iemand die heel graag reist en ik zou nog graag een stukje van de wereld zien. Maar het is leuker om dit te kunnen delen met iemand. Ik hou van actieve vakanties, veel zien, dingen ontdekken, goed eten, een fijn terrasje doen met een geweldig uitzicht, cultuur,... 2 weken aan een zwembad liggen is bv. niets voor mij. Dat kan ik hier in België ook Ik ben een rustig persoon en heb even tijd nodig om los te komen.

Bovenaan mijn lijstje staat de Westkust van Amerika met de nationale parken (Grand Canyon, Antelope Canyon, Joshua Tree, …)
Ik zou graag ook eens naar Cambodja en Vietnam willen gaan, misschien met een reisgroep (basic, maar met een beetje comfort)
Of gewoon een citytripje.. eender waarnaartoe.. (Italië, Spanje, Scandinavië enzovoort enzovoort ;-) )

Zie je dit zitten, laat me zeker iets weten.
Groetjes
Griet
 

poppey

Member
Hoi Griet,

Leuke oproep!
Ik ben er 35 uit het Anrwerpse.
Ik ben ook een rustig persoon en uw lijstje met bestemmingen spreekt me zeker aan! De westkust van Amerika staat ook ergens bovenaan mijn lijstje. Vorig jaar ben ik met de mobilhome naar Noorwegen geweest en ik zou Zweden ook op deze manier willen doen.
2 weken aan een zwembad liggen is ook niets voor mij. Af en toe een rustdag aan het zwembad of strand kan dan weer wel.
Je mag me altijd een mailtje sturen op bart.hendriks@gmail.com of via whatsapp een berichtje sturen. Mijn nr is 0496820637
Dan kunnen we misschien eens afspreken om te babbelen over onze reiservaringen en wie weet een reisje plannen voor volgend jaar.

Groetjes
Bart
 

vanessa01

Member
Hey Griet,

Ik ben een vrouw van 37j en ook altijd wel op zoek naar een reisgenoot. Ik zou graag volgend jaar een paar dagen New York doen. Niet te duur, maar wel minimaal comfort. Als je hierin geïnteresseerd bent, laat gerust iets weten.

Grtjes,
Vanessa
 

pdc

Member
Hey Griet
Ik ben 44 jaar en woon in Oost Vlaanderen ( aalst )
en ik zoek iemand voor naar Ijsland te gaan .
Als je geinteresseerd bent laat iets weten
Grtjes Peter
 

BenTravel

Member
Hallo Griet

Ben ook te vinden voor (CITY) trips
EUROPA
Verdere (afstand US.....)
reizen zit er momenteel niet in
Indien je eens wilt afspreken
Dan kan dit

Chat je liever eerst dan kan je me via
Gesloten conversatie contacteren

Fijne dag aan je
BenV
 

Elkanova

New Member
Dag Griet (en anderen),
Ik ben 42 en woon in Brussel. Het is inderdaad een uitdaging om rond deze leeftijd nog omringd te zijn met de juiste reisgenoten. Ik bots de laatste jaren dus ook vaak op het probleem 'zin om te reizen, maar niet het juiste gezelschap'. Via deze weg of op andere manieren probeer ik mensen te leren kennen met wie er misschien de juiste klik en interesse is om eens op reis te gaan.

Mijn reisinteresses liggen zowel dichtbij als ver weg, kort of lang. Ik heb al heel wat gereisd vroeger, maar er staat nog veel op mijn verlanglijstje, oa ook de VS en Scandinavië. Verder: IJsland, Japan, Argentinië/Chili, Canada, Centraal Aziatische landen, ...

Mijn ideale vakantie is een actieve vakantie, met een combinatie van natuur en cultuur. Ik wandel graag in de bergen, maar kuier ook graag door steden en dorpjes.

Als je zin hebt om eens kennis te maken, stuur me dan gerust een berichtje.

Elke
 

Griet1980

New Member
Hallo iedereen,

Misschien moeten we een datum vastleggen en eens afspreken. Dan hebben we al een begin, en wie weet komt hier nog een fijn reisgezelschap uit voort. Het liefst zou ik natuurlijk eerst de Westkust van Amerika bezoeken met al zijn mooie parken en canyons...

Maar wie weet valt het reisgroepje zo goed mee en hebben we genoeg inspiratie voor de volgende jaren. Ik kan mij ook volledig aansluiten bij het lijstje van Elke... :)
 

Carl1979

Member
Dag Griet (en meelezers),

Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje. Vrienden en vriendinnen zijn gesetteld of zijn niet het gepaste gezelschap om mee op vakantie/weekend te gaan.
Luilekkervakabties zijn ook niks voor mij. Geef mij maar wat actie zodat ik tegen de avond met een goed gevoel aan tafel kan :).
Werkgerelateerd heb ik niet veel verlof maar ik mag mijn verlof wel nemen wanneer ik het wil :).
Jouw bestemmingen en jouw manier van reizen klinkt me als muziek in de oren.
Ik hoor het graag als er eens afgesproken wordt om eens kennis te maken.
Ah ja, ik ben een 39-jarige man uit de Vlaamse Ardennen.

Carl
 

poppey

Member
Hoi Carl,

Ik heb intussen een groepje op whatsapp aangemaakt om verder af te spreken.
Stuur me uw gsm nummer in een PM en ik voeg u toe.

Groetjes
Bart
 

Rik1972

New Member
Hoi Carl,

Ik heb intussen een groepje op whatsapp aangemaakt om verder af te spreken.
Stuur me uw gsm nummer in een PM en ik voeg u toe.

Groetjes
Bart

Beste Bart
Liever niet nog meer technologie met Facebookers / whatsapp en andere stuff waardoor je voor je scherm blijft zitten.
Ik stel voor om eens elkaar te zien, met een drank nadien voor wie het wil, maar dat ook weer : naar cafe's gaan is net zoals Facebook of Whatsapp niet het doel van de mensen die op deze thread reageren. Ik vind dat Griet zelf met iets op de proppen moet komen
groet, rik
 

poppey

Member
Beste Rik.

Whatsapp is een tool waar je iedereen kan samen brengen in een groep met als doel dan ook af te spreken. Dit hebben we dan ook intussen gedaan.

Gr
Bart
 

Jean Paul

Member
Hey,
Ik ben een 36 jarige man uit Oostende en ik herken het probleem.
Ikzelf zoek naar actieve vakanties. Een dagje rust mag altijd, maar het mag niet te lang duren.

Als er een whatsapp groepje is, mogen jullie me steeds toevoegen.
 

inge20

New Member
Hallo, Ik een 43 jarige vrouw uit Brugge zou me ook geroepen voelen om aan een of andere reis deel te nemen. Indien mogelijk mag je mij gerust ook toevoegen aan het whatsapp groepje om verdere afspraken te maken. Groetjes
 

KristienVD

New Member
Dag Griet,

Ik zag je leuke oproep en de reacties daarop. De situatie is ook hier heel herkenbaar. Bovenaan mijn lijstje: actieve vakanties. Wat bestemmingen betreft kan ik mij ook helemaal terugvinden in de genoemde lijstjes.
Hopelijk hoor ik wat van jullie!

Kristien
 

Sandra f

Member
Dag Griet en andere,

Je mag mij ook toevoegen aan whatsapp groep voor eventuele reis in 2019!

Grts
Sandra
 

Dalilah

New Member
Hey Griet en anderen,
Inderdaad, allemaal zeer herkenbaar... Is het nog mogelijk om toegevoegd te worden tot de whatsapp groep?

Groetjes,
Dalilah
 

Griet1980

New Member
Het is een beetje stil geworden in onze eerste whatsappgroep. Ik zal een nieuwe whatsapp groep aanmaken voor de geïnteresseerden. Sturen jullie je gsm-nummer even privé door. Ikzelf ben van Limburg. Groetjes
 
World Nomads Travel Insurance
Bovenaan