Reisgenote gezocht voor 'roadtripje'

caroke27

Member
hallo,

ik ben op zoek naar een reispartner voor in het groot verlof (juli-augustus). Graag enkel vrouwelijk reisgezelschap. Ikzelf ben 35jaar en uit de Antwerpse Kempen. Ik zoek iemand voor een weekje of iets langer kan ook mee op vakantie te gaan. Graag zou ik iets doen wat ik nog niet gedaan heb. Mag wat avontuurlijkere, misschien wat rondtrekken van plaats naar plaats. Ik ben wel niet iemand die logeert in jeugdherbergen. Dus het iets luxueuzere rondtrekken dan :) een dag op een camping kan zeker maar zou dit liever niet iedere nacht doen.Naar waar kan nog besproken worden. Kan iemand zich hier al een beetje in vinden kunnen we dit nog verder bespreken.
Ik ben op zoek naar een vrouwelijke reisgenote, tussen de 30-40 jaar of daarrond. Liefst uit de kempen aangezien dit het makkelijker maakt om voordien af te spreken.
 

miesyljo

Member
Caroke27, dit zegt me wel iets! Ik ben 35 maar niet uit de Kempen. Al ieland gevonden? Ik heb 2weken verlof vanaf 21jul en nog geen plannen. Hoe lang zou je willen weggaan en met welk budget? Grtjs Mieke
 
Bovenaan