Reisgenote (v) warme oorden gezocht

Hoi iedereen,

Het is maar stilletjes en triest voor de reizigers hé... Ik kan er soms echt depri van worden. Ik ben een 33-jarige juf uit de Kempen en ga supergraag op reis. Door corona is er al heel wat in het water gevallen :cry:, maar we kunnen enkel hopen dat het zo snel mogelijk voorbij is zeker... Ik plaats dit berichtje dus om gelijkgezinde mensen te vinden (vrouwen) die ook zo snel mogelijk weer op reis willen gaan. Wie heeft er zin om (als het weer kan, paasvakantie??) naar een zonnige bestemming te reizen? Voor mij kan alles; zolang het zonnetje ook maar van de partij is. Ik droom van Dubai of een paradijselijk eiland of ... Het is me al drie keer gelukt om hier een reisgenote te vinden, dus ik hoop op een vierde keer!

Vele groetjes en ik kijk uit naar eventuele berichtjes.

Stéphanie
 

Tay

Member
Hoi Stéphanie,

Het is een lastige periode voor de reizigers. Ik heb jammer genoeg ook veel plannen moeten annuleren.
Dubai staat zeker op mijn verlanglijstje en de paasvakantie is ook een mogelijkheid om verlof te nemen. Dus geef maar een seintje indien interesse.

Groetjes, Tay
 

miesyljo

Member
Hey Stephanie, Ik las uw enthousiast berichtje met teleurstelling vandaag, dat dateert van november. Ik was gewoon eens benieuwd: ben je intussen al op reis geweest of zoek je nog een reisbuddy/bestemming voor deze zomer? Groetjes
 
Bovenaan