Booking.com

Reisgenote voor begin december naar Tenerife

01Hans

Member
Hola dames, in Nederland en Belgie.
Ik ben op zoek naar een reisgenote voor 1 a 2 weken in de eerste 2 weken van december voor een zonvakantie naar het mooie Tenerife.
Ik ben een 64 jarige man Ede, met een bourgondische inslag. Hou van luieren, bij het zwembad liggen, terrasje pakken, lekker uit eten, maar ook geregeld door een stadje slenteren of bezienswaardigheden bezoeken.
Mijn reis begint met 3 overnachtingen in een hotel in Santa Cruz en afsluitend 2 nachten in een hotel in Puerto de la Cruz. In de tussenliggende dagen (10 nachten) heb ik de beschikking over een vakantiebungalow met privé zwembad in de Costa Adeje. Tevens heb ik een huurauto.
Zelf heb ik de reis al geboekt, maar eigenlijk is alleen maar alleen en is het wel zo gezellig met iemand samen. Dus misschien voel je er iets voor om aan te sluiten, hetzij de gehele periode of gedeeltelijk.
Mail maar even en dan spreken we eerst wat verkennende ontmoetingen af, want het moet wel klikken natuurlijk.
Zonnige groetjes , Hans.
 

Bijlagen

ielde

New Member
hallo
ik ben een rasechte westvlaamse deerne van 62 ( ben jij dan van Ede vlakbij middelburg belgie?) Ik hou ervan om de winter te doorbreken met een zonnige bestemming.Misschien ga je dikwijls naar Tenerife want december is wat kortbij maar we kunnen alvast kennismaken
groetjes
 

01Hans

Member
Hai Ielde, ik kom uit het Nederlandse Ede. Ik ga keer 3 a 4 x per jaar naar Tenerife. Op voorhand kennis maken voor iets volgend jaar is zeker een optie. En West-Vlaanderen is eigenlijk ook niet ver. Waar in West-Vlaanderen woon je. Mocht je dit in vertrouwen willen vertellen, dan moet je even een privé conversatie opstarten
 

ielde

New Member
hey..bedankt voor de vlugge reactie..misschien kan u mij even wegwijzen waar dit privehokje zich bevind
 

01Hans

Member
Als je met de muis op mijn foto gaat staan dan krijg je vanzelf een mogelijkheid om een privé conversatie te starten. Ik heb er net eentje opgestart.
 

01Hans

Member
Hola ielde, uit het feit dat er geen reactie meer komt op het laatste bericht in de privé conversatie, neem ik aan dat je niet meer geïnteresseerd bent. Ik wens je het allerbeste en veel succes met het vinden van een reismaatjes. Groetjes, Hans.
 

Liz21

New Member
Hey Hans
Ik woon in 8420 De Haan en ga samen met vriendin Nancy 47 jaar en ik 70 jaar naar Adeja vanaf 12 januari tot 2 februari. Wij hebben daar appartement gehuurd en zoeken ook nog 1 o 2 reisgenoten. Ik ga voor rustvakantie, terrasjes en etentje en Nancy meer voor te trekken naar al de bezienswaardigheden en andere eilanden, misschien volgende keer als ge nog een vertrekt laat maar weten dan, mvg Liz
 

01Hans

Member
Hola Liz, mijn volgende keren zijn al weer bekend. Eind maart 2020 een dag of 12 en begin september 2020 een dag of 17, dus dat loopt niet helemaal gelijk aan jullie planning.
 

01Hans

Member
In de vernoemde periode's verblijf ik aan de Costa Adeje in het plaatsje Callao Salvaje in een (huur) huisje met zwembad en een huurauto. Heb dus alle vrijheid.
 

Liz21

New Member
goedemorgen,
Bedankt voor uw berichtje. Ik was vorig jaar in een ressort in Callao Salvaje maar vond er weinig te beleven, daarom terug naar Adeje en in de loop van de maanden daarachter naar Golf del Sur wanneer weten wij nog niet, werken niet meer dus altijd vrij.
Prettige reizen gewenst, mvg Liz
 

01Hans

Member
Ja, is wel een rustig plaatsje, wordt wel iets beter de laatste tijd. Is wel rustig verblijven als je bij het huisje naast je zwembad ligt en heerlijk stil 's nachts. Maar ik heb daarom ook een auto. Ik trek er iedere dag wel even op uit naar een winkelcentrum of een stadje of een kustlijn. En natuurlijk om 's avond uit eten te gaan en dan niet in de toeristische gebieden. Ik moet nog 2 jaartjes werken, maar heb wel veel vrije dagen dus ga zeker 3 a 4 x per jaar op vakantie. En als die 2 jaar voorbij zijn denk ik erover om dan maar eerst eens even een maandje of 3 te gaan overwinteren.
 
World Nomads Travel Insurance
Bovenaan