Reistassen. Welke moet ik kopen?

Koosbos

New Member
Ik ga volgend jaar met een groepje vrienden backpacken door Europa. Nu heb ik alleen nog helemaal niks van spullen die ik mee moet nemen, laat staan een tent. Dus ik ben druk bezig met het zoeken van handige en goede spullen die ik mee kan nemen.

Ik ga voor twee maanden weg. Best wel een tijdje dus. (heb hier hard voor gespaard) Ik ben alleen een beetje bang dat mijn backpack bijvoorbeeld kapot gaat als hij een beetje intensief wordt gebruikt.

Ik heb van mijn ouders een bugget van 800 euro gekregen om mooie spullen te kopen voor deze reis kan gebruiken, en voor daarna natuurlijk. Ik had gehoopt dat wat gevorderde reizigers mij hier een beetje zouden kunnen helpen.

Ik heb nog genoeg tijd dus als je een tip hebt. Laat vooral even een linkje achter!!
Alvast bedankt.

Groetjes,


Koos
 

LaViajera

Well-Known Member
Ik heb zelf geen vergelijkende studie gedaan, maar heb verschillende jaren een vrij goedkope rugzak gebruikt en daar is nooit iets aan gekomen. Ik zou alleszins zorgen dat hij groot genoeg is (of kies er 1 die je kan 'uitrekken' voor extra ruimte), want als je elke keer moet puzzelen om alles in je rugzak te krijgen, ga je al snel vloeken :). Ik weet niet welk vervoer je gaat gebruiken, maar als je van plan bent om regelmatig de bus of het vliegtuig te nemen, raad ik je aan om een flightbag te kopen, zodat je rugzak geen schade oploopt. Sommige flightbags kunnen ook als regenhoes gebruikt worden.
 
Bovenaan