Booking.com

Roadtrips! Scandinavië, Balkan of Oost-Europa

Erik1980

New Member
Hoi,

ik wil dit jaar weer een roadtrip maken. Deze keer in Europa en het liefst naar Scandinavië. Ik heb nog geen datum, want ik ben daar enorm flexibel in. Ook de Balkan of Oost-Europa zijn opties.

Ongeacht de locatie maak ik roadtrips van zo'n drie weken, en liever vier dan twee. De vorige roadtrips waren naar USA, Canada, Australie, Nieuw Zeeland, Zuid-West Europa en IJsland. Ik ben dus een ervaren reiziger en ervaren automobilist. Ik heb zelf een auto maar zit zelf te denken om ergens naartoe te vliegen, auto te huren en terug te vliegen.

Ik zoek gezelschap rond mijn leeftijd (38) en wil de groep niet te groot hebben. Daarbij kan ik als groepsleider of medereiziger dienen in groepen van 2 tot 6 man groot.

Mijn roadtrips zijn een combinatie van citytrips en natuur. Ik wandel wat af, maar ben geen "pro" wandelaar en doe ook niet aan sportieve vakanties. In steden ga ik naar musea en 's avonds naar kroegjes om te kijken of ik met de lokale bevolking kan praten. Overnachten gebeurt in hostels of motels.

Mocht je ook van roadtrips houden, en Europa aan willen doen, dan hoor ik graag van je! En ik prefereer een persoonlijke ontmoeting voordat we vertrekken.

Groet,
Erik
 
World Nomads Travel Insurance
Bovenaan