Rome-Ciampino-Rynair

_smet

New Member
Zijn er mensen die al met Ryanair op Rome Ciampino vlogen ? Zo ja,is het makkelijk om vanaf hier het centrum van Rome te gebruiken ? Hoeveel kost het ongeveer en hoelang duurt het ?

Veder nog een vraagje over Ryanair.Indien je boekt via internet.Ligt je ticket dan klaar op de luchthaven of sturen zijn nog documenten naar je thuisadres ?
 

MyriamC

Active Member
Vanaf iedere luchthaven die Ryanair aandoet vertrekken er busjes/bussen naar het centrum. De bus vertrekt een half uur na aankomst van de vlucht. Voor de retour staat er ter plaatse aangegeven hoe laat die vertrekt. Tickets kan je zowel online bestellen als ter plaatse aankopen.
Vanaf Rome Ciampino gaat er een bus naar Rome Termini Station om 00u20, de reistijd bedraagt 45 min. en de prijs is 13.50 euro. (allemaal terug te vinden op de website).

Als je online je vlucht boekt, dan krijg je een reservatienummer. Met dit nummer check je in. Je krijgt geen papieren tickets.
 

cookies

New Member
Om te reageren op je vraag over Ryanair. Je boekt inderdaad via internet; en met je reservatienummer dat je vervolgens krijgt, kan je naar de incheck op de luchthaven. Voor zover geen probleem.

Wij zijn onlangs ook met Ryanair naar Italië geweest. Niet Rome, wel Pisa. Wegens een staking van luchtcontroleleiders (gedurende 4 uren) vond Ryanair er niks beter op dan onze terugvlucht gewoon te cancellen. Vluchten van andere luchtvaartmaatschappijen hadden vertraging, maar Ryanair liet ons gewoon in de steek, en 130 andere passagiers samen met ons. Er waren slechts enkele vrije seats voor 2 dagen later naar Charleroi te vliegen. Dus hebben we zelfs gezocht om thuis te geraken -> via London Stansted. Maar wat een ellende en een hoop kosten: bustickets naar Londen centrum, hotelovernachting, transfer naar Brussel, enzovoort. Allemaal op onze eigen kosten. En er 2 dagen over gedaan om thuis te geraken.
Ik wil maar zeggen: neem je voorzorgen indien er zich een probleem voordoet... Goedkoop werd voor ons zeer duurkoop!!!!

Niettemin wens ik je een goede vakantie!
 
Bovenaan