Safari Kenia, Tanzania

laurens jacobs

New Member
Hallo allemaal

Ik wil al een tijdje op safari vertrekken. momenteel is er niemand in mijn vriendenkring die mee wil. dus via deze weg zoek ik een of enkele personen die het zien zitten om op safari te vertrekken. Ik denk er aan om in de landen Kenia en of Tanzania en Zimbabwe te gaan. De meeste mensen denken aan Zuid-Afrika, maar dit zijn de echte safari landen bij uitstek.

Het lijkt me te gek om op te gaan in de Afrikaanse wildernis zonder barrières, de wilde dieren te spotten, kuddes van 100de buffels of zebra's. rond trekken met een open jeep weg van alle drukte in de ongerepte natuur. :)

Zou het liefst een perioden van 2 tot 3 weken willen gaan.
heb van kennissen die er een beetje connecties hebben enkele top adresjes en leuke plaatsen om te verblijven, uiteraard in safari parken of tenten (hut, logde achtig). met enkele dagen hotel als tussen break. Het schrikt misschien vele af maar een daar is de reis niet al zo duur.

nog even voorstellen
Ik ben Laurens, 27 jaar. ben een vrolijk, positief en relax iemand. en hou ook wel van een beetje uitdaging en avontuur. Ben niet de persoon voor een standaard zwembad strand vakantie. De beste reis tijd is vlak na het regen seizoen in de periode mei juli.

Als je je voelt aangesproken of ziet zitten laat gerust iets weten.:)
 

Sofian

Member
Dag Laurens,

Dit jaar wil mijn studies (psychologie) iets minder zwaar aanpakken, dit met de bedoeling tijd te krijgen om te reizen. Ik hou zeker van uitdaging en avontuur. Wanneer denk je te vertrekken?

Sofian
 

Julleke

New Member
Hey Laurens

Je reis spreekt me zeker aan! Toplanden die je koos!
Ik ben Julie, 21 jaar en net afgestudeerd.
De manier van reizen die je verkiest is helemaal the way dat ik het normaal doe. De hotelletjes tussendoor zijn niet echt nodig voor me, maar is oké ;)
Ik zou in april (paasvakantie) of de hele maand juli kunnen gaan.
Hopelijk hoor ik snel iets terug van je!
Gelukkig nieuwjaar!

Groetjes
Julie
 

laurens jacobs

New Member
hallo Julie

beetje laat maar ook een gelukkig nieuwjaar;).
tof dat je reageerd
In april is wat vroeg voor mij maar normaal zou juni of juli moeten lukken. ander moeten we een afspreken om te goei te overleggen. Je mag me ook altijd via FB of gsm 0494326344 contacteren.
Ik kan ook een bij mijn familie gaan horen voor tip's en beste tijdstip.

groetjes
 
Bovenaan