Booking.com

Slapen op het water....

Gecko

Well-Known Member
In uw eigen vakantiehuisje ronddobberen op het water? Dat kan de komende zomer in de gloednieuwe waterlodge van Eurocamp.

De houten waterlodge met rieten dak en privéterras ligt op de kasteelcamping Château de Ormes in Bretagne (Frankrijk). De camping ligt midden in de natuur.

De lodge biedt met een tweepersoonsbed en een stapelbed plaats aan twee volwassenen en twee kinderen en is voorzien van een ecologisch toilet, maar beschikt niet over stromend water of elektriciteit.

U kunt een verblijf in de waterlodge combineren met een vakantie in een stacaravan of bungalowtent. De prijs van een overnachting op het water varieert per vertrekdatum. Een overnachting is mogelijk vanaf 76 euro per nacht voor 2 volwassenen en 2 kinderen (inclusief schoonmaak en toeristenbelasting). (MS)
 

dyonno

New Member
Hey Gecko,

wat een prachtige foto`s in jou reisalbum!!
Cool idee trouwens zo´n waterlodge...

groetjes
 

Gecko

Well-Known Member
Slapen op het water...

Hi Dyonno
Het album is bijlange niet compleet; we gaan op vakantie op dit traject : Baal - Praha - Tatra gebergte - Roemenië ( het land waar we gaan zwerven, de Donau Delta ) en terug thuis; er zal een pak meer foto's bij komen ! We zijn 5 weken weg !
Wacht tot in juli !
Maar voor nu, ga naar "Oost-Europa forum" ...ik heb gisteren een video over Roemenië geplaatst ; je vindt het bovenaan als "belangrijk" gemarkeerd.
Bedankt voor je mening; het is belangrijk voor een fotograaf, je weet het toch...
Groetjes
Gecko:)
 
World Nomads Travel Insurance
Bovenaan