Treinreis UK (Interrail-pas): 35-55 jarige reisgenoot (m/v) gezocht

Diederik70

New Member
Hallo,

Ik ben een cultureel geïnteresseerde en (beetje) sportieve man van 48 uit België. Plan een treinreis doorheen Engeland, Wales en/of Schotland in maart 2019, net voor de Brexit het reizen naar daar heel wat minder eenvoudig zal maken.

Ik heb een Interrail-pas die in maart 2019 8 dagen lang geldig is op het volledige spoorwegnetwerk in het Verenigd Koninkrijk. De bedoeling is om met de Eurostar naar Londen of eventueel met de ferry naar Hull te varen en dan per trein een rondreis te maken, waarvan de concrete invulling afhankelijk van het weer kan ingevuld worden. Wales en/of Schotland staan bij redelijk goed weer zeker op het programma. Ik ben goed bekend met Schotland en wil zowel van de ruige natuur proeven (hopelijk in de sneeuw) als ook cultuur onderweg inlassen. Het is niet de bedoeling alles op voorhand uit te stippelen: veeleer wat avontuurlijk reizen en de avond zelf op zoek naar overnachting in een B&B of via AirBnb.

Vertrek is naar alle waarschijnlijkheid voorzien voor 18 maart 2019. Denk dan aan een halve dag verplaatsing per trein en dan steeds de nieuwe omgeving verkennen/stadje bezoeken/wandeling maken. Uiteraard kan dit alles onderling besproken en gefinetuned worden.

Aangezien het toch fijner is om dit met 2 te doen, hier een warme oproep. Bij contact kunnen we verder overleggen en zeker ook eens op voorhand afspreken om te kijken of het klikt. Heb een lichte voorkeur voor een vrouwelijke reisgezel aangezien ik me meer op mijn gemak ben in vrouwelijk gezelschap, maar in elk geval zonder bijbedoelingen.

Groetjes
Diederik
 
Bovenaan