Vakantiesalon Antwerpen lonkt naar avontuurlijke reizen

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Op 28 januari 2006 opent het 28ste Internationaal Salon voor Vakantie, Toerisme & Caravanning zijn deuren in Antwerp Expo. Tot 2 februari staan meer dan zeshonderd exposanten klaar met alle mogelijke toeristische info.

Dit jaar draait het salon voornamelijk rond avontuurlijke reizen, met Zuid-Afrika als gastland. Het Antwerpse vakantiesalon biedt avonturiers een groot aanbod aan vliegtuig-, trein-, autocar- en zeereizen. Ook vakantiegangers die er graag met hun eigen wagen op uit trekken, hebben veel keuze. Daarnaast blijft zoals elk jaar het aanbod camping & caravanning een topper.

Naast de nuttige toeristische info over gastland Zuid-Afrika, is er ook folkloristische animatie voorzien vanuit het Afrikaanse land. Bezoekers kunnen ook dagelijks tal van trips en reisjes in de wacht te slepen.

Het 28ste Internationaal Salon voor Vakantie, Toerisme & Caravanning loopt van 28 januari tot 2 februari 2006 en is elke dag open van 10 tot 18 uur. Op dinsdag 31 januari is er een nocturne. De bezoekers zijn dan welkom van 12 tot 21 uur.

bron : Het Laatste Nieuws
 
Terug
Bovenaan