Vrijwilligersreis Guatemala of Dominicaanse Republiek

WereldOuders

New Member
WereldOuders biedt u de unieke mogelijkheid om gedurende een week vrijwilligerswerk te doen en uw steentje bij te dragen aan het leven van de verweesde kinderen in ons familiehuis in Guatemala of de Dominicaanse Republiek. Als deelnemer aan een van onze vrijwilligersreizen ziet u met eigen ogen hoe de kinderen hier leven en opgroeien. U maakt kennis met een wereld die voor toeristen verborgen blijft!
Als afsluiting bezoeken we dé highlights van het land. Een ding is zeker, het wordt een reis die u nooit zult vergeten!
Als deelnemer aan deze vrijwilligersreis bouwt u in korte tijd een bijzondere band op met de kinderen. U kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren in de school, de keuken of de tuin van het familiehuis. Help bijvoorbeeld bij de Engelse les, organiseer creatieve of sportieve activiteiten of verricht lichte onderhoudswerkzaamheden zoals schilderen of tuinieren. De werkzaamheden worden zo veel mogelijk afgestemd op uw capaciteiten en voorkeuren.

Reisdata en kosten

De vrijwilligersreizen staan gepland in november 2014. De reis- en verblijfkosten voor deze volledig verzorgde 10-daagse reis bedragen € 1750. U wordt gedurende de reis begeleid door een Nederlands sprekende werknemer van WereldOuders.De reis is inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam, transport van/naar vliegveld, overnachtingen, begeleiding en excursies.
De vrijwilligersreis is tevens een sponsor-event. Dit betekent dat de deelnemers niet alleen helpen in het familiehuis, maar voor vertrek ook minimaal € 1000 sponsorgeld inzamelen voor het familiehuis. U kunt tijdens de reis zelf meebeslissen aan welk project dit sponsorgeld aan wordt besteed. Het is ook mogelijk om in plaats van het sponsorbedrag in te zamelen nieuwe WereldOuders te werven die een kind in Guatemala of de Dominicaanse Republiek willen sponsoren voor 25 euro per maand gedurende minimaal een jaar.

Over WereldOuders

WereldOuders geeft structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. Ze worden opgenomen in familiehuizen waar ze liefde, aandacht, verzorging, scholing en een vakopleiding krijgen. Zo hebben zij een goede kans op een toekomst waarmee ze zichzelf en hun omgeving versterken
Voor meer informatie over de vrijwilligersreis kunt u contact opnemen met Claudia Stoelinga via [email protected] of bel 035 626 45 78
meer info? www.wereldouders.nl/vrijwilligersreis
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan