Waarom u e-mails van ons ontvangt en hoe u deze in of uitschakeld

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Beste,

De standaard instellingen zijn zo ingesteld als iemand reageert op een bericht van jouw of een conversatie start met jouw dat je een e-mail krijgt met een bericht dat er een nieuwe reactie is.
Dit is enkel gedaan om het jou gemakkelijker te maken.

E-mailmeldingen bij reacties
Als je toch liever geen e-mails ontvangt kan je dat makkelijk hier veranderen door "en ontvang e-mailberichten" uit te vinken.
Dan ontvang je geen e-mails meer als er iemand reageert.


Topics die je volgt
Als er bepaalde Topics zijn die je volgt en je wil graag de e-mail melding uitschakelen van dat specifieke Topic kan je dat hier doen door het betreffende Topic aan te vinken en in het dropdown menu "E-mailmeldingen uitschakelen" te selecteren en vervolgens op "ga" te klikken.

Forums die je volgt
Als er bepaalde Forums zijn die je volgt en je wil graag de e-mail melding uitschakelen van dat specifieke Forum kan je dat hier doen door het betreffende Forum aan te vinken en in het dropdown menu "E-mailmeldingen uitschakelen" te selecteren en vervolgens op "ga" te klikken.

Mails van deze site
Als je geen e-mails wil ontvangen van de administrator kan je hier "Mails van deze site ontvangen" uitschakelen.
In ons 11 jarig bestaan hebben wij geen enkele e-mail verzonden via dit systeem en we zijn dat ook niet direct van plan. We zouden deze functie wel kunnen gebruiken om jou op de hoogte te brengen van eventuele problemen moesten we een serieus probleem hebben. Dus bij voorkeur zou ik aanraden om dit aan te laten staan.


Langere tijd afwezig (of geen interesse meer)
Als je 180 dagen niet meer inlogt op deze site zal je geen e-mails meer krijgen, tenzij je terug inlogt.

Wij hopen u hiermee voldoende op de hoogte gebracht te hebben van de mogelijkheden.
Wij willen absoluut voorkomen dat u ongewenste e-mails van ons krijgt, daarom dat we alles hier zo goed mogelijk proberen uit te leggen.
Als er iets niet duidelijk moest zijn kan je dat hier altijd vragen, dan zullen wij proberen dit topic aan te passen zodat het voor iedereen duidelijk is.

Mvg
Fred.
 
Laatst bewerkt:

Mariette54

New Member
Ik snap niet hoe deze site werkt. Je kunt een reactie plaatsten als iemand een reisgenoot zoekt, maar hoe kun je elkaar bereiken weet ik niet. Ik ga echt niet mn email bij de reactie plaatsen. Hoe werkt het dan?
 
Bovenaan