Werken in Lissabon

Status
Niet open voor verdere reacties.

JelleDS

New Member
Wenst u in het buitenland te werken? Meer specifiek in het zonnige Lissabon? Er zijn meerdere Internationale bedrijven op zoek naar Nederlandstalige werknemers voor administratieve functies.

U wordt opgehaald aan de luchthaven, en u kan verblijven in één van de appartementen van het bedrijf zelf. Al het papierwerk voor u verblijf in Portugal wordt voor u geregeld.

Om in aanmerking te komen voor één van deze functies wordt er vereist dat u Nederlands en Engels spreekt en dat u met een computer overweg kan, deze worden op voorhand getest via online test hoe beter u scoort voor uw computertest, des te meer mogelijkheden u hebt voor verschillende departementen. Portugees spreken is geen vereiste, maar gratis lessen worden wel aangeboden door de bedrijven zelf.

Indien u geïnteresseerd bent kan u me vrijblijvend contacteren voor meer informatie. De bedrijven zijn grote Internationale spelers, en voorzien bonussen voor het aanbrengen van Nederlandstalige werknemers omdat deze zeer moeilijk te vinden zijn.

Groetjes,

Jelle
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan