Wil jij werken in Rio de Janeiro

CamStudioNr01

New Member
Neem dan contact op met ons!

Wij zoeken nieuwe medewerkers die vanaf drie maanden tot langer bij ons willen komen werken. Ook een vast verblijf hier behoort tot de mogelijkheden! Wij wonen en werken hier in een ruimte villa, midden in het paradijs dat Rio de Janeiro heet. Vergeet alle onzin en negatieve verhalen! Dikke onzin! Hier is het genieten van hoge temperaturen, de mooiste stranden van de wereld, goedkoop leven en natuurlijk mooie vrouwen!

Wij bieden je een afwisselende baan aan in de erotische sector. Hierbij gaat het om klanten contact en administratieve werkzaamheden. Daarnaast zijn we een hecht team dat ook wel van een feestje houdt. We bieden je een fulltime baan aan, vanaf drie maanden, maar ook een vast verblijf is een mogelijkheid. We kunnen je helpen met alle benodigde documenten.

Wat zoeken wij:
Jonge, enthousiaste medewerkers
Wij zijn op dit moment met van allemaal dezelfde leeftijd. Daarom zoeken we in de categorie 18 - 35 jaar oud. Onze voorkeur gaat uit naar mannelijke medewerkers, gezien de huidige staat van het team

Administratieve vaardigheden
We zoeken mensen die wel enigzins verstand hebben van computers en redelijk type/administratieve vaardigheden hebben. Ook snel kunnen schakelen is een pre.


Heb je interesse, neem dan per mail contact met ons op.

Met vriendelijke groet,


CamStudioNr1
 
Bovenaan