Working Holiday Visa, vragen HELP!!

Discussie in 'Australië & Nieuw-Zeeland' gestart door robertvda, 23 apr 2018.

  1. robertvda

    robertvda New Member

    Hoi iedereen,

    Ik heb een vraag.
    Momenteel ben ik bezig met mijn visum aan te vragen, maar ikloop vast op de vraag What is your highest qualification?.
    ik heb de mbo niveau 2 handel en marketig gedaan en ben daarna de opleiding barbier gaan doen.
    Nu vroeg ik mij af in welke categorie ik behoor.
    Hopelijk weet iemand hier antwoord op!

    - Higher Degree Coure (Waarschijnlijk niet)
    - Degree Course
    - Diploma Course
    - Technical or Training Certificate
    - Collage Degree (Denk ik niet)
    - Senior high school degree or certificate
    - Junior High school Degree, certificat or report
    -Other

    alvast bedankt,

    robert.
     

  2. Fred.

    Fred. Administrator Medewerker Travel Advisor

    Volgens mij is dat dan
    - Technical or Training Certificate
     

  3. robertvda

    robertvda New Member

    bedankt fred :)
     

  4. robertvda

    robertvda New Member

    ik vroeg me ook af waneer gaat een visum in op het moment dat je hem aan vraagt, of pas waneer je het land betreed ?
     

  5. Fred.

    Fred. Administrator Medewerker Travel Advisor

    Vanaf de moment dat je het land betreed.
    En je hebt een max. termijn van 1 jaar tussen de aanvraag en de datum dat je in Australië moet geland zijn. Voeger mag natuurlijk. Maar na een jaar vervalt je visa als je nooit daar geweest bent.
    Ik denk dat dat voor NZ hetzelfde is.
    Je moet ook altijd opgeven vanaf waneer je denkt het land te betreden. Vroeger kan niet, later wel.
     

Deel Deze Pagina

  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie
  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie